Şubat 1, 2022 admin

Kasko Mini Onarım Neleri Kapsar?

Kasko Mini OnarımKasko Mini Onarım, araçlarda oluşabilecek küçük ölçekli hasarların kasko poliçesi geçerliliği süresince ekstra bedel ödenmesine gerek kalmadan tamir ettirilmesini sağlar.

Mini Onarım teminatı kapsamındaki araç hasarlarında aracınızın tamirinin yapılması hasarsızlık indiriminizi bozmaz. Burada önemli olan nokta hizmet alınan servisin mini onarım limit ve kapsamları içerisinde anlaşmalı olduğuna dikkat edilmesidir.

Kasko sigortasına sahip araç sahipleri yaşanan kazalarda poliçelerinin bozulmasını istemezler çünkü poliçe yenileme döneminde hasarsızlık indirimi hakkı kaybedilmiş olacaktır. Bu aşamada mini onarım teminatı devreye girerek araç sahipleri için büyük fayda sağlamaktadır.

KASKO MİNİ ONARIM HİZMETLERİ NELERDİR?

Kasko sigortalarında farklı şirketlerinin mini onarım hizmetleri için farklı limitleri olabilmektedir. Mini onarım teminatı kapsamında geçerli olan hizmetleri şöyle sıralayabiliriz:
Plastik Tampon Tamiri: Ön ve arka tamponlardaki teknik olarak onarılabilinir her türlü göçük, yırtık, kopuk ve eksik parçalar
Boya Tamiri, Mini Yama: Plastik tampon sıyrıkları, kaporta çizikleri ve sıyrıkları
Boyasız Kaporta Göçük Düzeltme: Boya hasarsız kaporta göçükleri
Ön Cam Tamiri: Her tipte kırıklar, Mandagözü, yıldız, kombine vs.
Boya Hasarlı Kaporta Düzeltme: Boya hasarlı kaporta göçük ve ezikleri
İç Döşeme Tamiri: Deri, halı, kumaş, plastik üzerindeki sigara yanığı, yırtık ve çizikler, plastik parça kopukları
Leke Çıkarma: İç döşeme kumaş ve halılar üzerindeki lekeler

Mini Onarım teminatlı Kasko Sigortası hakkında detaylı bilgi almak için bizi arayabilirsiniz. Size en uygun sigorta için buraya tıklayarak veya Sigortam Yanımda mobil uygulamamızı yükleyerek dolduracağınız form ile teklif alabilirsiniz.